Kérje az MMS Kft. segítségét – Gill szenzorok – ipari folyadékszintmérők

Segíthetünk?

Cégünk ezzel a szolgáltatással foglalkozik!

#tengelybeállítás #tengelyállítás #tengelyvonalbeállítás #alkalmazkodótengelybeállítás #prüftechnik #gépészmernök #gépszerelés #gépkarbantartás #gyár #gyárikarbantartás #tengelysorállítás #tengelyállítás #tengelymérés #gill #prüftechnik. #párhuzamosságmérés #tengelypárhuzamosság #gillolaj #gillolajszin #olajszintmérés #rezgésmérő. #rezgésmérőműszer #rezgésmérés #lézerestengelybeállító #lézeresegytengelyűség #egytengelyűség #hengersorpárhuzamosság #szivárgásmérés #gyárigépszivárgás #gyár #gyárigépjavítás

Tisztától a szennyezettig, frisstől az ipari minőségig,

mi meg tudjuk mérni…

A folyadékszint mérőink közel minden víz- vagy nem-víz alapú folyadék szintjét meg tudja mérni.

4223 – Alumínium

Könnyű, változatos szerelhetőség

7010 – Rozsdamentes acél

Víz, sósvíz, üzemanyag, olaj, vegyianyag mérésére

7014 – PTFE bevonattal

Viszkózus vagy korrozív folyadék esetleg úszó részecskékkel.

Akár tiszta, akár szennyezett, van szintmérőnk hozzá.

7010.

Víz, sósvíz, üzemanyag, olajok, vegyianyagok.

0-10V és 4-20mA output.

BSP, UNF és 5-lyukú SAE rögzítés.

Fix vagy kívánság szerinti hosszban.

316 Rozsdamentes acélból.

Nincs mozgó alkatrész.

Konfigurálható kimenet.

7014.

Szennyvíz, ipari víz.

IPARI FOLYADÉKSZINT MÉRŐK  egy forrásból

Tehát, ha egy vállalat olyan folyadékszintű érzékelőket kíván kifejleszteni, amelyek gyakorlatilag az összes olyan folyadékot mérik, amellyel az iparban találkozhatunk, akkor sok érzékelőre lesz szükség.

Mert ha egy kicsit lebontja, nagyjából kétféle folyadék létezik – víz alapú és nem víz alapú.

A vízalapú víz tartalmaz mindent, ami elegendő víztartalommal rendelkezik ahhoz, hogy a folyadék vezetőképes legyen. Ez lehet édesvíz egészen a folyékony hulladéktermékekig, amelyek tartalmazhatnak például szilárd anyagokat, iszapot vagy papírt.

nem vízalapú kiterjednek az olajokra, üzemanyagokra, vegyi anyagokra és sóoldat-folyadékokra, amelyek ismét felhasználhatók az ipari folyamatokban vagy az abból származó melléktermékben.

Az ipari berendezésekre vonatkozó követelmények azt jelentik, hogy az ilyen alkalmazásokhoz tervezett érzékelőknek megbízhatónak, pontosnak és következetesnek kell lenniük anélkül, hogy rendszeres karbantartást vagy tisztítást igényelnének.

Ahhoz, hogy az érzékelők elérjék ezeket a kulcsfontosságú tulajdonságokat, előnyösek lesznek a kiváló minőségű anyagok használatából, nincsenek mozgó alkatrészek és kiterjesztett üzemi hőmérséklet-tartományuk. Az IP68/IP69K-ra való tömítés egy másik kívánatos funkció, valamint a sokk és a rezgés ellenállása, amelyet a szilárdtest-építés segít.

Ezenkívül a vízalapú érzékelő esetében érdemes biztosítani, hogy bármely mérőszonda ne tartalmazzon lyukakat vagy üregeket az eltömődéshez vagy a blokkhoz. Egy sima, tapadásmentes felület, amely lehetővé teszi a megbízható működést rendszeres tisztítási karbantartás nélkül, még a legszennyezettebb folyadékokban is, egy másik funkció, amelyet keresni kell.

Ha a folyamat rendszeres tisztítást vagy a gyártósor átöblítését igényli, egy sima, üregmentes érzékelő szonda biztosítja, hogy nem igényel további tisztítást.

A másik dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy sok tartály és edény nem mindig szabályos forma, amikor a fél teljes olvasás nem jelenti a tartály térfogatának felét. Szoftver, amely lehetővé teszi, hogy „feltérképezze” az alakja a

tartályba, majd korrelálja az érzékelő kimenetét a tartály valódi térfogatával, kiküszöböli a félrevezető leolvasásokból eredő problémákat.

Tehát, ha az iparban dolgozik, és folyadékszintmérésre van szüksége, függetlenül attól, hogy milyen típusú folyadékról van szó, vagy milyen nehéz és kellemetlen, akkor kapcsolatba kell lépnie a Gill érzékelőkkel és vezérlőkkel.

Két ipari érzékelő áll rendelkezésre. A 7010 Industrial Liquid Level érzékelő nem vízalapú folyadékokhoz készült, míg a 7014-es hulladékfolyadékszint-érzékelőt minden vízalapú folyadékhoz tervezték, különösen a nagy viszkozitású, erősen szennyezett termékekhez, amelyeket hagyományos érzékelőkkel nehéz mérni.

7010 FOLYADÉKSZINT MÉRŐK

JELLEMZŐJE
Mechanikai

316 rozsdamentes acél

Akár korrozív közegben is használható

Robusztus kivitel

 Nincs mozgórész 

Magas hőmérséklet és nyomásállóság

Vezető és nem-vezető folyadékhoz egyaránt alkalmas

Karbantartást nem igényel

Laborban kalibrált

Változatos rögzítési mód Hőmérséklet tűrő

 Tartály tipushoz alkalmazkodó

Folyamatos merest biztosít  Elektromos

Sokféle kimeneti lehetőség

Kapacitív technológia

Pontossága: +/-2% Volumetrikus kimenet

ELŐNYE
Műszaki

Kihívásokkal teli környezetben is alkalmazható

Széles folyadéktipus skálában alkalmazható

Könnyű szerelés és karbantartás Korrózió-mentes

Érzéketlen a környezeti rezgésekre

Mechanikus tartósság, megbízhatóság

Adatkapcsolat

Könnyű beállítás

Minden körülmény között megismételhető mérések

Volumetrikus kimenet – alkalmas készlet-mérésekre

Flexibilis integrációs lehetőség

Mérési megbízhatóság és pontosság

ALKALMAZÁS
Ahol követelmény a megismételhető, folyamatos mérési pontosság, mechanikai strapabíróság melyet befolyásolhat a mért folyadék és az ipari környezet is.

Konduktív és nem-konduktív folyadékoknál, alacsony viszkozitás esetén is, folyadékba bemerülés és folyadék feletti mérés esetén is.

GILL Sensors & Controls