Képviseletek

2013 óta cégünk képviseli Magyarországon a német PRÜFTECHNIK GmbH céget, mely az alábbi területekre gyárt mérőberendezéseket: rezgésdiagnosztika, online gépállapot figyelés, lézeres egytengelyűség beállítás valamint ultrahangos levegő és gázszivárgás érzékelő.

A termékekhez tartozó linkek a szövegrészekre kattintva érhetők el.

VIBSCANNER 2

Egyedülálló mérőberendezés, mellyel még egy gyakorlatlan személy is könnyen és hatékonyan tudja forgógépek rezgését megmérni.

Az előretekintő mérési alapelvnek, adatgyűjtésnek és a három tengelyirányú triaxiális érzékelőnek köszönhetően minden szükséges állapotra vonatkozó információ egy gombnyomásra összegyűjthető a műszerrel. A VIBSCANNER® 2 a szűrőbeállításoktól függően méri az össz-értékeket, spektrumokat, időjeleket párhuzamosan 3 tengelyirányban a triaxiális érzékelővel. 

 

VIBGUARD - zökkentőmentes állapofigyelés

PRUFTECHNIK nagyra értékeli a biztonságot! VIBGUARD® egy online állapotfigyelő rendszer mely megvédi gépeit a tönkremeneteltől, termelési biztonságot ad és növeli termelőberendezései hatékonyságát. A telepített rendszer önállóan, folyamatosan méri és rögzíti berendezései állapotát akár 20 csatonán egyidőben.

Lézeres beállító eszköz okos megoldásokkal - ROTALIGN

Az első felhő-kapcsolatú érintő képernyős lézer tengelybeállító rendszer beépített mobil kapcsolattal.

A ROTALIGN touch segítségével a gépbeállítás trendje teljesen beintegrálható az eszköz-management és állapot-függő karbantartási rendszerbe.

Az MMS Kft. 2019 decemberétől képviseli hazánkban a GILL Sensors & Controls Ltd. angol céget, amely cég világszínvonalú érzékelőket fejleszt és gyárt az alábbi területekre:

  • Online olaj-állapotfigyelő érzékelők hajtóművek, sebváltók, hajtások részére, valós idejű fém, víz, olajszennyeződés és olajszint figyelésére,
  • Kapacitív folyadékszint érzékelők: víz, szennyvíz, sós víz, olaj, üzemanyagok, kemikáliák részére; rozsdamentes acél vagy alumínium kivitelben, wifi lehetőséggel is.
  • Indukciós helyzetjelzők egyenes és 360°-os érzékeléssel.

Gill Olaj-állapotfigyelő Érzékelők és olajvezetékbe építhető adapterek

Az olaj-állapotfigyelő érzékelő elsősorban az olajba kerülő fémrészecskék jelenlétét érzékeli, mely fémrészek a csapágyak, fogaskerekek és egyéb súrlódó alkatrészek kopásából, elhasználódásából keletkeznek. Az érzékelő mágneses vége magához vonzza és összegyűjti a fémrészeket és az összegyűlt mennyiség alapján jelet küld a hozzá kapcsolt elektronikához. Ez a jel egy figyelmeztetés lehet a korai gépelhasználódásra, hamarosan bekövetkező hibára.