Célkitűzésünk:

Megbízóink termelékenységi hatékonyságának és megelégedettségének növelése, a működési költségeik és kockázataik csökkentése.

Eszközeink:

A tulajdonosok, üzemeltetők és karbantartók munkáját segítve nyújtunk szolgáltatásokat és PRÜFTECHNIK®  mérőberendezéseket a preventív és prediktív karbantartások területén , mint pl. rezgésdiagnosztika, lézeres egytengelyűség állítás, dinamikus kiegyensúlyozás, gépalap vizsgálatok, ultrahangos levegő és gáz szivárgásvizsgálatok, termográfia, stb.

A feltárt hibák javítását is vállaljuk.

Kezdetek…

1982-től különböző nagy- és multi cégeknél (Energiagazdálkodási Intézet, VERTESZ, VIV, Prometheus-Dalkia, Siemens) tevékenykedő gépész- és villamosmérnökökből, tervezőkből egy vállalkozói csoport alakult, melynek tagjai az előző években megszerzett tapasztalataikat az épületgépészet, távhő- és hőszolgáltatás, gázmotorok üzemeltetése, szabályozástechnika, mechanikus és villamos gépek karbantartása, javítása ipari épületüzemeltetés (facility management) területein hasznosítják.

Az MMS Multi Management System Kft. megalakulásának célja az energetika és ipar területein egy átfogó, komplex szolgáltatás nyújtása a tervezésen, kivitelezésen át egészen az üzemeltetési, karbantartási munkák ellátásáig, akár tevékenység kihelyezés (outsourcing) segítségével is.